Spring naar bijdragen
 • Welkom op medisch forum Doktersnel.nl

  Doktersnel is een medisch forum voor Nederlandse gebruikers. Gebruikers kunnen ervaringen delen met andere leden, snelle ondersteuning bieden en vragen stellen.

  Let op: gebruik dit forum alleen als informatiebron of als een manier om problemen en/of aandoeningen te bespreken met andere forumgebruikers. Schakel altijd een medisch specialist in wanneer je medische problemen hebt. Deze website is niet bedoelt ter vervanging van een ziekenhuis- of doktersbezoek.

  Op dit moment kun je geen nieuw account aanmaken op DokterSnel.nl, bestaande gebruikers kunnen inloggen om alle topics te zien.

Vrouwen

Forum

 1. Borsten

  In dit forum kunt u discussies vinden en plaatsen over pijnlijke borsten en overige gerelateerde problemen. 

  2
  berichten
 2. Voortplantingssysteem

  Klachten en vragen in verband met het vrouwelijk voortplantingssysteem kunnen in dit forum geplaatst worden. Denk hierbij aan de baarmoeder, eierstokken, vagina, menstruatie, sterilisatie, onvruchtbaarheid, etc. 

  13
  berichten
 3. Bekkenbodem

  Last van uw bekkenbodem? Maak hier een discussie aan. 

  • Nog geen berichten
 4. Menopauze

  In de menopauze? Plaats in dit forum alles over symptomen, klachten en tips.

  1
  bericht
 5. Zwangerschap

  Bespreek hier alles in verband met zwangerschap. Denk hierbij aan topics als zwanger worden, trimesters, complicaties, bevalling, borstvoeding en verpleging, maar ook ongewenste zwangerschap en abortus.

  • Nog geen berichten
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

De website Doktersnel.nl plaatst Cookies, meer informatie kunt u terugvinden in onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid - door op accepteren te klikken verdwijnt deze melding.