Spring naar bijdragen
 • Welkom op medisch forum Doktersnel.nl

  Doktersnel is een medisch forum voor Nederlandse gebruikers. Gebruikers kunnen ervaringen delen met andere leden, snelle ondersteuning bieden en vragen stellen.

  Let op: gebruik dit forum alleen als informatiebron of als een manier om problemen en/of aandoeningen te bespreken met andere forumgebruikers. Schakel altijd een medisch specialist in wanneer je medische problemen hebt. Deze website is niet bedoelt ter vervanging van een ziekenhuis- of doktersbezoek.

  Nieuw op deze website? Maak binnen 1 minuut een account aan en ga direct van start:

Vrouwen

Forum

 1. Borsten

  In dit forum kunt u discussies vinden en plaatsen over pijnlijke borsten en overige gerelateerde problemen. 

  2
  berichten
 2. Voortplantingssysteem

  Klachten en vragen in verband met het vrouwelijk voortplantingssysteem kunnen in dit forum geplaatst worden. Denk hierbij aan de baarmoeder, eierstokken, vagina, menstruatie, sterilisatie, onvruchtbaarheid, etc. 

  7
  berichten
 3. Bekkenbodem

  Last van uw bekkenbodem? Maak hier een discussie aan. 

  • Nog geen berichten
 4. Menopauze

  In de menopauze? Plaats in dit forum alles over symptomen, klachten en tips.

  1
  bericht
 5. Zwangerschap

  Bespreek hier alles in verband met zwangerschap. Denk hierbij aan topics als zwanger worden, trimesters, complicaties, bevalling, borstvoeding en verpleging, maar ook ongewenste zwangerschap en abortus.

  • Nog geen berichten
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

De website Doktersnel.nl plaatst Cookies, meer informatie kunt u terugvinden in onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid - door op accepteren te klikken verdwijnt deze melding.