Spring naar bijdragen

Klassement


Populaire bijdragen

Inhoud met de hoogste waardering sinds 16-05-19 in alle secties tonen

 1. 1 punt
  Hoi Hannah! Het zou simpelweg een reactie op de zon kunnen zijn. Heb je je goed ingesmeerd? Op de foto zijn de bultjes niet ontzettend goed te zien. Zin het echt bultjes of witte vlekjes? Ook belangrijk om te weten, zit er vocht in en heb je jeuk?
 2. 1 punt
  Hoi Anoniem! Ik heb in het verleden (na jaren consequent de pil te hebben geslikt) ook wel eens een doorbraakbloeding gehad, en slikte toen geen antibiotica. Je ongesteldheid kan door allerlei dingen (stress, eetpatroon, slaaptekort, etc.) beïnvloed worden, en dit hoeft dus niet perse door de Doxycycline te komen. Indien er niets in de bijsluiter van je pil / antibiotica staat over eventuele bijwerkingen zullen deze twee denk ik geen verband met elkaar hebben. Vooralsnog kun je altijd even je huisdokter raadplegen, of na je stopweek toch even voor de zekerheid een zwangerschapstest doen.
 3. 1 punt
  Hallo Anoniem, Tijdens je ongesteldheid is er ook een kans (wel een kleine) om zwanger te worden wanneer je de pil niet consequent slikt. Voor 2012 werd nog aangenomen dat alle antibiotica invloed hebben, nu wordt Doxycycline als "veilig" gezien. Het zou dus geen verhoogde kans mogen geven op zwangerschap, maar die kans is er wel altijd. Ik zou even wachten tot je ongesteld wordt in deze stopweek? Mocht je er toch niet gerust op zijn dan kun je altijd een zwangerschapstest halen?
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

De website Doktersnel.nl plaatst Cookies, meer informatie kunt u terugvinden in onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid - door op accepteren te klikken verdwijnt deze melding.