Spring naar bijdragen

Vuurwerk

Administrators
 • Aantal bijdragen

  79
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hallo Kim, dat klinkt inderdaad niet leuk. Heb je al geprobeerd om je dieet te veranderen? Misschien is er iets waar je lichaam niet goed tegen kan OF wat je lichaam juist nodig heeft? Probeer met ondergewicht in ieder geval voldoende vezels, eiwitten en vet in te nemen en eet regelmatig (ochtend, middag & avond met snacks tussendoor).
 2. Vuurwerk

  Besmet door bacterie/virus rat?

  Hoi Bart welkom op Doktersnel! De kans op besmetting lijkt me inderdaad heel erg klein, ik zou me hier niet te druk om maken. Ik zou wel het kleine splintertje uit je vinger proberen te halen met een naald & pincet (eerst goed ontsmetten natuurlijk). Zoals de huisarts zegt, hou het even in de gaten
 3. Vuurwerk

  Bultjes op handen

  Hoi Hannah welkom op het forum! Zijn de bultjes inmiddels weggetrokken of zijn ze nog op dezelfde manier zichtbaar?
 4. Vuurwerk

  Bloeduitslag

  Dankjewel voor de update Jess! Ik hoop dat de cardioloog snel een oplossing kan aandragen want dat klinkt niet goed. Fijn dat je in ieder geval een doorverwijzing van de huisarts hebt gekregen deze keer
 5. Hoi Marian, Omdat het om een afstudeerproject gaat (geen commerciële doeleinden), is deze post geen probleem. Ik hoop dat je met deze post een paar mensen kunt bereiken en succes!
 6. Vuurwerk

  Tekenbeet

  Hoi Tijn! Goed dat jullie de teek direct hebben verwijderd. Hoelang heeft deze teek daar gezeten? Teken kunnen inderdaad de ziekte van Lyme veroorzaken, maar als de teek BINNEN 24 uur is verwijderd en er GEEN rood vlekje ontstaat rond de beet dan hoef je geen contact op te nemen met de huisarts. Mocht je neefje niet aan die punten voldoen dan is het slim om een huisarts in te schakelen (ook als hij binnen een paar maanden grieperig wordt - dan krijgt hij antibiotica voor de zekerheid.).
 7. Vuurwerk

  kraakgeluid in oor

  Hoi Jeroen, ik heb zelf ook even gezocht en ik denk dat het inderdaad geen Hyperacusis is, dan lijkt het niet echt te gaan om Kraken. Misschien een bezoekje brengen aan een KNO arts? Die kan waarschijnlijk vrij snel bepalen waar het aan ligt. Tijdens het uitgaan zie ik steeds meer mensen met oordopjes lopen. Dat kan in ieder geval een tijdelijke oplossing voor het probleem zijn?
 8. Halo allemaal, Vandaag ontving ik een aantal berichten van gebruikers die vanuit het niks PM's ontvingen. Ik heb de gebruiker die deze berichten heeft gestuurd geblokkeerd en ik heb het maximaal aantal privé berichten op 1 gezet. Ik zoek nog naar een manier om iedereen pas privé berichten te laten plaatsen vanaf 5 posts of meer. Ik raad iedereen aan om de berichten te negeren en niet te Emailen naar het adres die in het bericht staat.
 9. Duurde langer dan de bedoeling maar de update is doorgevoerd, het Doktersnel forum is nu veiliger en sneller! De belangrijkste veranderingen: Lazy Loading, plaatjes die op dit forum worden pas geladen wanneer je naar het plaatje gaat Plaatjes worden automatisch geoptimaliseerd zodat gebruikers niet teveel downloaden Er zijn Emoji-One plaatjes verwijderd vanwege licentierechten, hiervoor in de plaats hebben we een behoorlijk aantal nieuwe emoticons toegevoegd 😎😎 Hogere PHP versie voor een snellere laadtijd (we draaien nu op 7.3) Mocht er iets niet goed werken, laat het me weten en ik los het zo snel mogelijk op!
 10. Al een aantal jaar hebben we Doktersnel.nl online staan met als doel om een groter forum te worden op Medisch gebied. Vandaag gaan we een flinke update uitvoeren rond 11 uur, het forum zal dan voor maximaal een half uur niet toegankelijk zijn voor bezoekers. Buiten een aantal veiligheidsupdates zal de snelheid voor gebruikers flink verbeteren, ik zal in dit forum aangeven wanneer de update is voltooid en wat we precies hebben doorgevoerd.
 11. Hoi Sonja welkom op Doktersnel! De meeste Nierstenen plas je gelukkig zelf uit omdat ze klein zijn. Pijn in je onderrug kan een teken zijn dat er een steentje is vast komen te zitten.. Heb je ook andere symptonen die kunnen duiden op nierstenen? Denk aan vaak de wc bezoeken of zit er bloed in je urine?
 12. Vuurwerk

  Borstkanker

  Hallo @Amber, dankjewel voor je de vele topics en reacties op dit forum, dat stel ik zeker op prijs! Persoonlijk denk ik dat het altijd goed is om voor je 50e een aantal keer een hele "body-check" te doen. Er zijn diverse medische instanties die deze checks kunnen uitvoeren. We laten een auto elk jaar een keer keuren dus het is ook vreemd dat we minder checks voor het allerbelangrijkste doen: je gezondheid! Zelf ga ik eind dit jaar een complete test doen waarbij ze diverse scans / x-rays / ultrasounds en andere testen uitvoeren. Bij mannen is Bortkanker wel heel erg zeldzaam (ongeveer 1 op de 150 gevallen), prostaatkanker is een (veel) groter probleem.
 13. Vuurwerk

  Bloeduitslag

  Ik zou niet direct van het ergste uitgaan maar compleet informeren kan nooit kwaad Omdat je aangaf dat je bijna dagelijks aan de paracetamol zit en het al 6 maanden duurt zou ik er wel werk van maken omdat het geen leuke situatie is, dit heb je ook duidelijk gemaakt? Zo ja dan kun je altijd een weekje heel gezond eten en veel drinken om te kijken of je IETS van verandering ziet.
 14. Vuurwerk

  Te kort CCK hormoon

  Hallo Daphne, Met wat Googlen kwam ik tot het volgende: Gezonde vetten eten Voldoende vezels eten (onderzoek met bonen) Ook lees ik dat CCK en de sfincter van oddi direct met elkaar te maken hebben volgens dit verslag van studenten (Let op, groot bestand, wel met bronnen onderbouwd): Als de arts heeft aangegeven dat het CCK gehalte te laag is dan zou ik direct aan hem/haar vragen hoe je dit kunt verhogen. Kwam het probleem met je galblaas en het niet goed functioneren van de sfincter van Oddi door het CCK tekort? Helaas heb ik zelf de kennis niet om een goed onderbouwd antwoord te kunnen geven op je vraag. Ps. Ik had je vorige topig over het opereren van de sfincter van Oddi gelezen, ik hoop dat iemand met ervaring daar antwoord op kan geven.
 15. Vuurwerk

  Bloeduitslag

  Op basis van je laatste reactie zou ik toch voor verder onderzoek gaan. Ik zou er zelf geen vertrouwen in hebben dat een kleine aanpassing in de voeding / meer drinken het probleem gaat verhelpen (tenzij je echt slecht eet / veel te weinig drinkt).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

De website Doktersnel.nl plaatst Cookies, meer informatie kunt u terugvinden in onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid - door op accepteren te klikken verdwijnt deze melding.