Spring naar bijdragen

Vuurwerk

Administrators
 • Aantal bijdragen

  83
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Halo Paco, is de pijn inmiddels wat minder / het plekje wat kleiner geworden? Zo niet dan zou ik even langs de dokter gaan, die kan hier vast wel wat mee (medicatie voorschrijven of even verder laten behandelen/onderzoeken).
 2. Vuurwerk

  tredelenbrug loop.

  Hallo Remeria,. Zover ik heb kunnen lezen zijn er verschillende oorzaken die een trendelenbrug loop kunnen veroorzaken, je bent hiervoor neem ik aan naar een dokter gegaan die de diagnose heeft gesteld? Artikel waarin je er redelijk wat makkelijk te lezen informatie kunt vinden (wel Engels): https://www.healthline.com/health/trendelenburg-gait
 3. Eerste stap in Nederland is toch wel de huisarts waarvan je een doorverwijzing krijgt naar een dermatoloog. Zeker als het een flinke is dan zullen ze wel een doorverwijzing geven om littekenvorming te voorkomen.. Het kan ook via een zelfstandige kliniek, ik denk dat ze allemaal deze problemen wel langs zien komen: https://dcu.nu/behandeling/acne/ https://www.velthuiskliniek.nl/aandoeningen/acne/ https://mauritskliniek.nl/behandeling/acne-behandeling/ https://www.ceulenklinieken.nl/ Ik heb zelf geen ervaring met de bovenstaande klinieken dus ik kan weinig over de kwaliteit zeggen.
 4. Vuurwerk

  Drukkend gevoel achter oog

  Hallo Nele! Gaat het gepaard met andere klachten? (stress, kiespijn, hoofdpijn, misselijkheid, rode ogen etc.) en kun je aangeven wanneer het probleem zich voordoet en hoelang het dan duurt? Zelf heb ik helaas niet veel kennis over de Ogen maar misschien kunnen de volgende bronnen je verder helpen: https://oogfonds.nl/oogklachten/wazig-zien/ Daarmee kun je al veel uitsluiten. Op de Nederlandse site https://www.oogartsen.nl/ kun je ook een berg aan betrouwbare informatie over de ogen vinden. Ik zou zelf even de huisarts bezoeken, zeker omdat het een terugkomend probleem is.
 5. Hallo Kim, dat klinkt inderdaad niet leuk. Heb je al geprobeerd om je dieet te veranderen? Misschien is er iets waar je lichaam niet goed tegen kan OF wat je lichaam juist nodig heeft? Probeer met ondergewicht in ieder geval voldoende vezels, eiwitten en vet in te nemen en eet regelmatig (ochtend, middag & avond met snacks tussendoor).
 6. Vuurwerk

  Besmet door bacterie/virus rat?

  Hoi Bart welkom op Doktersnel! De kans op besmetting lijkt me inderdaad heel erg klein, ik zou me hier niet te druk om maken. Ik zou wel het kleine splintertje uit je vinger proberen te halen met een naald & pincet (eerst goed ontsmetten natuurlijk). Zoals de huisarts zegt, hou het even in de gaten
 7. Vuurwerk

  Bultjes op handen

  Hoi Hannah welkom op het forum! Zijn de bultjes inmiddels weggetrokken of zijn ze nog op dezelfde manier zichtbaar?
 8. Vuurwerk

  Bloeduitslag

  Dankjewel voor de update Jess! Ik hoop dat de cardioloog snel een oplossing kan aandragen want dat klinkt niet goed. Fijn dat je in ieder geval een doorverwijzing van de huisarts hebt gekregen deze keer
 9. Hoi Marian, Omdat het om een afstudeerproject gaat (geen commerciële doeleinden), is deze post geen probleem. Ik hoop dat je met deze post een paar mensen kunt bereiken en succes!
 10. Vuurwerk

  Tekenbeet

  Hoi Tijn! Goed dat jullie de teek direct hebben verwijderd. Hoelang heeft deze teek daar gezeten? Teken kunnen inderdaad de ziekte van Lyme veroorzaken, maar als de teek BINNEN 24 uur is verwijderd en er GEEN rood vlekje ontstaat rond de beet dan hoef je geen contact op te nemen met de huisarts. Mocht je neefje niet aan die punten voldoen dan is het slim om een huisarts in te schakelen (ook als hij binnen een paar maanden grieperig wordt - dan krijgt hij antibiotica voor de zekerheid.).
 11. Vuurwerk

  kraakgeluid in oor

  Hoi Jeroen, ik heb zelf ook even gezocht en ik denk dat het inderdaad geen Hyperacusis is, dan lijkt het niet echt te gaan om Kraken. Misschien een bezoekje brengen aan een KNO arts? Die kan waarschijnlijk vrij snel bepalen waar het aan ligt. Tijdens het uitgaan zie ik steeds meer mensen met oordopjes lopen. Dat kan in ieder geval een tijdelijke oplossing voor het probleem zijn?
 12. Halo allemaal, Vandaag ontving ik een aantal berichten van gebruikers die vanuit het niks PM's ontvingen. Ik heb de gebruiker die deze berichten heeft gestuurd geblokkeerd en ik heb het maximaal aantal privé berichten op 1 gezet. Ik zoek nog naar een manier om iedereen pas privé berichten te laten plaatsen vanaf 5 posts of meer. Ik raad iedereen aan om de berichten te negeren en niet te Emailen naar het adres die in het bericht staat.
 13. Duurde langer dan de bedoeling maar de update is doorgevoerd, het Doktersnel forum is nu veiliger en sneller! De belangrijkste veranderingen: Lazy Loading, plaatjes die op dit forum worden pas geladen wanneer je naar het plaatje gaat Plaatjes worden automatisch geoptimaliseerd zodat gebruikers niet teveel downloaden Er zijn Emoji-One plaatjes verwijderd vanwege licentierechten, hiervoor in de plaats hebben we een behoorlijk aantal nieuwe emoticons toegevoegd ?? Hogere PHP versie voor een snellere laadtijd (we draaien nu op 7.3) Mocht er iets niet goed werken, laat het me weten en ik los het zo snel mogelijk op!
 14. Al een aantal jaar hebben we Doktersnel.nl online staan met als doel om een groter forum te worden op Medisch gebied. Vandaag gaan we een flinke update uitvoeren rond 11 uur, het forum zal dan voor maximaal een half uur niet toegankelijk zijn voor bezoekers. Buiten een aantal veiligheidsupdates zal de snelheid voor gebruikers flink verbeteren, ik zal in dit forum aangeven wanneer de update is voltooid en wat we precies hebben doorgevoerd.
 15. Hoi Sonja welkom op Doktersnel! De meeste Nierstenen plas je gelukkig zelf uit omdat ze klein zijn. Pijn in je onderrug kan een teken zijn dat er een steentje is vast komen te zitten.. Heb je ook andere symptonen die kunnen duiden op nierstenen? Denk aan vaak de wc bezoeken of zit er bloed in je urine?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

De website Doktersnel.nl plaatst Cookies, meer informatie kunt u terugvinden in onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid - door op accepteren te klikken verdwijnt deze melding.