Spring naar bijdragen

Vuurwerk

Administrators
 • Aantal bijdragen

  87
 • Geregistreerd

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Vuurwerk

  Goede Thermometer?

  Goedemiddag Dirk, 2 graden verschil is inderdaad behoorlijk, die afwijking is te groot. Op Bol.com staan nog behoorlijk wat thermometers te koop via derde partijen: https://www.bol.com/nl/l/thermometers/N/10837/ - prijzen zullen iets hoger zijn maar het ziet er nog redelijk "normaal" uit. Amazon heeft meer keuze als het op oorthermometers aankomt, bijvoorbeeld: https://www.amazon.nl/Braun-ThermoScan-oorthermometer-Precision-IRT6520B/dp/B07KVNC3SW/ In de meeste gevallen zal een simpele thermometer een prima oplossing zijn.
 2. Vuurwerk

  Tong aandoening

  Hallo pietjepuk! Is het inmiddels al wat beter / minder? Ik zou even langs de huisarts gaan, dit lijkt me vrij makkelijk te diagnosticeren. Hopelijk ben je met wat medicijnen er snel vanaf!
 3. Hallo Daan, welkom op Doktersnel. Wat is je doelgroep voor de enquete?
 4. Vuurwerk

  Pijn

  Zojuist heb ik je telefoonnummer verwijderd uit privacy overwegingen. Mocht iemand je persoonlijk willen contacteren dan kan dit via de interne berichtenbox (ik zou hierbij geen privégegevens delen). Ik neem aan dat de gynacoloog een goede test heeft gedaan om te kijken of je zwanger bent. Als dit al even geleden is dan zou ik langs de drogist / apotheek gaan om een test te halen, dan weet je het direct.
 5. Halo Paco, is de pijn inmiddels wat minder / het plekje wat kleiner geworden? Zo niet dan zou ik even langs de dokter gaan, die kan hier vast wel wat mee (medicatie voorschrijven of even verder laten behandelen/onderzoeken).
 6. Vuurwerk

  tredelenbrug loop.

  Hallo Remeria,. Zover ik heb kunnen lezen zijn er verschillende oorzaken die een trendelenbrug loop kunnen veroorzaken, je bent hiervoor neem ik aan naar een dokter gegaan die de diagnose heeft gesteld? Artikel waarin je er redelijk wat makkelijk te lezen informatie kunt vinden (wel Engels): https://www.healthline.com/health/trendelenburg-gait
 7. Eerste stap in Nederland is toch wel de huisarts waarvan je een doorverwijzing krijgt naar een dermatoloog. Zeker als het een flinke is dan zullen ze wel een doorverwijzing geven om littekenvorming te voorkomen.. Het kan ook via een zelfstandige kliniek, ik denk dat ze allemaal deze problemen wel langs zien komen: https://dcu.nu/behandeling/acne/ https://www.velthuiskliniek.nl/aandoeningen/acne/ https://mauritskliniek.nl/behandeling/acne-behandeling/ https://www.ceulenklinieken.nl/ Ik heb zelf geen ervaring met de bovenstaande klinieken dus ik kan weinig over de kwaliteit zeggen.
 8. Vuurwerk

  Drukkend gevoel achter oog

  Hallo Nele! Gaat het gepaard met andere klachten? (stress, kiespijn, hoofdpijn, misselijkheid, rode ogen etc.) en kun je aangeven wanneer het probleem zich voordoet en hoelang het dan duurt? Zelf heb ik helaas niet veel kennis over de Ogen maar misschien kunnen de volgende bronnen je verder helpen: https://oogfonds.nl/oogklachten/wazig-zien/ Daarmee kun je al veel uitsluiten. Op de Nederlandse site https://www.oogartsen.nl/ kun je ook een berg aan betrouwbare informatie over de ogen vinden. Ik zou zelf even de huisarts bezoeken, zeker omdat het een terugkomend probleem is.
 9. Hallo Kim, dat klinkt inderdaad niet leuk. Heb je al geprobeerd om je dieet te veranderen? Misschien is er iets waar je lichaam niet goed tegen kan OF wat je lichaam juist nodig heeft? Probeer met ondergewicht in ieder geval voldoende vezels, eiwitten en vet in te nemen en eet regelmatig (ochtend, middag & avond met snacks tussendoor).
 10. Vuurwerk

  Besmet door bacterie/virus rat?

  Hoi Bart welkom op Doktersnel! De kans op besmetting lijkt me inderdaad heel erg klein, ik zou me hier niet te druk om maken. Ik zou wel het kleine splintertje uit je vinger proberen te halen met een naald & pincet (eerst goed ontsmetten natuurlijk). Zoals de huisarts zegt, hou het even in de gaten
 11. Vuurwerk

  Bultjes op handen

  Hoi Hannah welkom op het forum! Zijn de bultjes inmiddels weggetrokken of zijn ze nog op dezelfde manier zichtbaar?
 12. Vuurwerk

  Bloeduitslag

  Dankjewel voor de update Jess! Ik hoop dat de cardioloog snel een oplossing kan aandragen want dat klinkt niet goed. Fijn dat je in ieder geval een doorverwijzing van de huisarts hebt gekregen deze keer
 13. Hoi Marian, Omdat het om een afstudeerproject gaat (geen commerciële doeleinden), is deze post geen probleem. Ik hoop dat je met deze post een paar mensen kunt bereiken en succes!
 14. Vuurwerk

  Tekenbeet

  Hoi Tijn! Goed dat jullie de teek direct hebben verwijderd. Hoelang heeft deze teek daar gezeten? Teken kunnen inderdaad de ziekte van Lyme veroorzaken, maar als de teek BINNEN 24 uur is verwijderd en er GEEN rood vlekje ontstaat rond de beet dan hoef je geen contact op te nemen met de huisarts. Mocht je neefje niet aan die punten voldoen dan is het slim om een huisarts in te schakelen (ook als hij binnen een paar maanden grieperig wordt - dan krijgt hij antibiotica voor de zekerheid.).
 15. Vuurwerk

  kraakgeluid in oor

  Hoi Jeroen, ik heb zelf ook even gezocht en ik denk dat het inderdaad geen Hyperacusis is, dan lijkt het niet echt te gaan om Kraken. Misschien een bezoekje brengen aan een KNO arts? Die kan waarschijnlijk vrij snel bepalen waar het aan ligt. Tijdens het uitgaan zie ik steeds meer mensen met oordopjes lopen. Dat kan in ieder geval een tijdelijke oplossing voor het probleem zijn?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

De website Doktersnel.nl plaatst Cookies, meer informatie kunt u terugvinden in onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid - door op accepteren te klikken verdwijnt deze melding.