Spring naar bijdragen

Noah

Members
 • Aantal bijdragen

  15
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hey Marian, Wat voor foto zou dat moeten zijn dan? In het donker is het een beetje lastig of zoek je graag naar specifieke verhalen zonder foto eventueel?
 2. Noah

  kraakgeluid in oor

  Hey Jeroen! Ik heb ook sinds een tijd een soort ruis of ook een kraakachtig geluid in mijn oor en soms ook een piep. Dit geluid hoor ik eigenlijk niet vaak, alleen wanneer ik in een wat stillere omgeving ben of in bed lig. Het is zwaar irritant man want als ik me erop concentreer dan kan ik soms niet eens in slaap vallen. Ik denk eigenlijk dat ik gehoorschade heb omdat ik vaak oordoppen met harde muziek heb op staan. Ik luister vaak muziek en zet de volume dan automatisch wat luider. Ik ga overwegen om binnenkort mijn oren uit te laten spuiten want dit kan misschien helpen. Hoop niet dat het erger wordt of ook naar een KNO arts moet gaan zoals Vuurwerk zegt. @Jeroen
 3. Noah

  COPD

  Ik wil je niet bang of erg ongerust maken sorry. Dit is mijn ervaring
 4. Noah

  COPD

  Hoi Tijn, Ik had een oom die COPD in een ernstige vorm had. Hij rookte erg veel en begon steeds meer te hoesten. De dokter had hem al een paar keer gewaarschuwd om te stoppen met roken maar omdat hij zo verslaafd was vond hij het ontzettend moeilijk om te stoppen. Hij heeft het geprobeerd maar met weinig resultaat. Hij kreeg veel medicatie zoals Prednison. De Prednison sloeg niet optimaal aan en daarom werden de ontstekingen verergerd en werd zijn ademhaling ook steeds slechter. Op het gegeven moment kon hij zo slecht ademen dat hij ook niet goed meer kon lopen en helaas moest hij zich voortbewegen in een elektrische rolstoel. Na een paar jaar mocht het helaas geen baat meer hebben en kwam hij te overlijden op een leeftijd van 53 jaar oud.
 5. Noah

  Wang bijten

  Ik bijt regelmatig op mijn wang en ook wel eens op mijn lip. Soms doe ik dit zelfs in mijn slaap. Als ik op mijn wang heb gebeten dan bijt ik er gerust nog een aantal keer op. Of het nou dezelfde dag is, de dag erna of zelfs de dag daarna! Zodra ik een gebeten plek heb op mijn wang, dan heb ik soms zoveel pech dat ik het niet kan voorkomen om niet te bijten. Ik moet altijd erg uitkijken met bijten en het doet zo vreselijk veel pijn! Ik word er gek van. Heeft er iemand hier ervaring mee?
 6. Noah

  Mee-eters

  Heeft er iemand ervaring met de zogenaamde 'Blackheads' oftewel mee-eter? Ik heb er best wel eens een paar op mijn neus en ook op mijn rug zijn ze terug te vinden. Het zijn kleine zwarte stipjes wat bijna op een moedervlek lijkt maar omdat ze wat harder voelen ga ik er altijd aan krabbelen en ik probeer ze dan ook uit te knijpen. Geen idee of dit goed is. Misschien is er een andere behandeling wat wellicht zou kunnen helpen. Iemand tips?
 7. Noah

  Chlamydia

  Heeft er iemand ervaring met Chlamydia? Tips zijn welkom.
 8. Noah

  Geïrriteerd tandvlees

  Ik heb regelmatig last van geïrriteerd tandvlees. Het is vaak rood en gevoelig boven mijn tanden en wanneer ik iets eet wat een beetje hard is zoals een appel of zelfs bij een banaan, dan kan het wel eens gaan bloeden. Het bloeden komt ook wel eens voor bij het tandenpoetsen. Ik ben bang dat het misschien een beetje ontstoken is. Nu heb ik een angst voor de tandarts dus ik probeer het zelf eerst even op te lossen als het kan. Heeft iemand hier ook ervaring mee?
 9. Noah

  Wie heeft er ervaring met aften?

  Heeft er iemand ervaring met aften? Een vriendin van mij en ikzelf hebben er regelmatig last van. Het is best een pijn en vervelend gevoel. Soms heb ik het op de binnenkant van mijn wangen en soms op mijn tandvlees en ook wel eens op mijn lippen. Ik kan er af en toe zoveel last van hebben dat ik dan niet eens normaal kan eten. Zie foto:
 10. Noah

  Iemand ervaring met wratten?

  Heeft er iemand misschien ervaring met genitale wratten? Ik heb een paar wratjes gevonden op plekken waar ik die gelieve niet zou willen hebben. Groetjes
 11. Noah

  Haaruitval

  Hoi Zonnetje, In eerste instantie begon mijn kennis wel een beetje paranoïde te worden toen hij erachter kwam dat hij Alopecia heeft. Hij ging opzoek naar oplossingen wat ook wel eens zwaar en soms tegen viel. Nu heeft hij er sowieso vrede mee en hij begrijpt niet waar hij zich zo druk om heeft gemaakt al die tijd. Maar goed, allerlei emoties die voor ieder mens anders zijn en waar ieder mens anders mee omgaat.
 12. Ik heb sinds ik klein ben al last van een bult bij mijn lies. Mijn moeder was toentertijd met mij naar de dokter geweest en hij zei dat het ging om een liesbreuk. Er was nog geen gevaar dus echt veel hoefde nog niet te gebeuren. Naar mate de jaren voorbij gingen, had ik nog altijd last van een bult. Wanneer ik moest hoesten of niezen, kwam de bult weer tevoorschijn. Het deed geen pijn maar het is toch vreemd om een bult te hebben op plekken waar je die liever niet hebt. Het aparte vond ik dat de bult af en toe zichtbaar was maar ook weer verdween en dat herhaalde zich steeds. Ik was 14 jaar en toen ben ik hier weer voor naar de dokter gegaan. Gek genoeg zei deze dokter hetzelfde als de vorige. Hij zei dat het in principe geen kwaad kon maar wanneer ik ouder zou worden, zou het wel verstandig zou zijn om een extra check te doen. Dit zou dan worden bepaald aan de grote van de bult. Ik had er vrijwel niet echt problemen mee. Soms begon het een beetje te irriteren, een soort trekkerig en branderig gevoel. Alsof er spanning stond bij de omgeving van mijn lies. Ik trok me er niet zoveel van aan want ik was jong en ik sportte veel. Dus het was niet zo dat ik er vaak last van had maar zo nu en dan. Tien jaar later kreeg ik toch meer last en besloot opnieuw naar de dokter te gaan. Ik vroeg me toch wel af of er nu maatregelingen genomen moest worden. Want een liesbreuk gaat niet voor niks over lijkt mij. De dokter probeerde me gerust te stellen door te zeggen dat een operatie nog niet noodzakelijk was maar dat ik het beter wel kon overwegen. Hij gaf aan dat hoe ouder ik zal worden, hoe meer last ik zou krijgen van deze breuk. Ik zou een operatie ook nog kunnen uitstellen maar ook dan zal het herstellen weer wat zwaarder zijn. We zijn het dus eens geworden om een operatie voort te zetten. Dit kan een kleine ingreep zijn door middel van een kleine snede op de huid of een kijkoperatie, wanneer er een paar gaatjes in je huid worden gemaakt. Ik ben er nog niet helemaal over uit, op welk type operatie ik het beste zal gaan instemmen. Zoiets is toch altijd spannend en ik zou graag het beste maar ook het fijnste willen kiezen. Daarom zou ik het tof vinden als iemand tips en/of ervaring heeft met een liesbreuk? Zo ja, ben je hier ook aan geopereerd?
 13. Noah

  Haaruitval

  Zoals ik eerder aangaf, begon het bij mijn kennis ook met een pluk haar wanneer hij zijn haar stond te doen. De meeste mannen gooien een beetje gel in het haar door middel van de handen door de haren te strelen, wat hij dus ook stond te doen. Hij wilde zijn handen wassen en opeens hing er best een hoeveelheid haren aan zijn handen. Vervolgens keek hij in de spiegel en zag een spot met wat minder haar erop zitten. Een paar dagen later bleek die spot volledig kaal te zijn. Hij schrok zich rot! Hij ging toen direct naar de dokter en de dokter gaf aan dat het hoogstwaarschijnlijk om Alopecia Areata ging. Hij had net als jij ook op het internet zitten kijken om hierover wat meer informatie te kunnen vinden. Wat er voornamelijk stond is dat het verloop van de ziekte bijzonder grillig en onvoorspelbaar is dus je in feiten absoluut geen idee hebt wat er kan gebeuren. Het kan weggaan, het kan ook weer terugkomen. Ook kan je volledig kaal worden op je hoofd maar dat heet Alopecia Totalis. Wat er ook nog bestaat is om je lichaamshaar te verliezen dit is Alopecia Universalis. De laatste twee zijn best extreem. Bij mijn kennis kwamen deze gelukkig niet uit de diagnose, wel heeft hij te doen met Alopecia Areata. Mocht je vragen hebben, laat het maar weten hoor.
 14. Noah

  Haaruitval

  Wat een indrukwekkend verhaal zeg. Ik vind het vooral knap dat je er zo nuchter bij blijft. Dat is natuurlijk erg positief wanneer je tegen lichamelijk of andere problemen aan loopt. Ik wil zeker niet voorlopen op de feiten maar als ik het zo lees, dan lijkt het inderdaad op Alopecia. Een kennis van mij heeft hier ook mee te maken. Hij heeft het op ongeveer dezelfde wijze ontdekt als jij. Eerst een pluk en toen werd de spot steeds groter. Als je wilt kan ik vertellen over zijn ervaring? Zou je dat dan voor de zekerheid even willen aangeven? Omdat ik niet zeker weet of je daar behoefte aan hebt. Maar wel in je verhaal lees dat je mensen zoekt met ervaring.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

De website Doktersnel.nl plaatst Cookies, meer informatie kunt u terugvinden in onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid - door op accepteren te klikken verdwijnt deze melding.