Spring naar bijdragen

Caro

Members
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Caro

  Chlamydia

  Hey Noah, Ik heb ervaring met Chlamydia. Vaak heb je niet eens door dat je het hebt omdat het weinig symptomen geeft. Het is daarom ook zeer belangrijk om regelmatig een SOA test te doen. Met Chlamydia hoef je er zelf geen last van te hebben maar het is wel makkelijk om het door te geven aan je bedpartner zonder dat je dit dus door kan hebben. Het komt wel eens voor dat het geslachtsdeel een branderig gevoel kan geven maar vaak wordt er weinig tot niks opgevallen bij deze geslachtsziekte. Het is echt van belang om regelmatig een controle te doen als je vaak seksueel actief bent, vooral als je het bed deelt met meerdere partners. De behandelingen zijn vaak gemakkelijk door middel van een injectie in de arm of been óf met een orale pil.
 2. Caro

  Tips voor slecht adem

  Hoi, Ja Listerine helpt prima @Vuurwerk. Nu wil ik inderdaad nog zo'n tongschraper kopen maar zit er al tegenop om het te gaan gebruiken haha.. Ja ik moet al kokhalzen als ik eraan denk maar goed, als het helpt dan moet ik even doorbijten en er niet teveel bij nadenken. Mijn moeder zei dat Orabrush wel een aanrader is. Hopelijk helpt dit optimaal want ik heb altijd een voorraad met kauwgom en pepermuntjes maar als ik dat de hele dag door eet dan krijg ik buikpijn.
 3. Caro

  Tips voor slecht adem

  Daniel, ik zit me ineens te bedenken dat mijn vader ook altijd Listerine gebruikt! Ik ga het vandaag meteen even halen, in de hoop dat het beter gaat. Ik heb er soms ook last van na het ontbijt. Misschien moet ik iets meer eten maar ik ga absoluut even een mondwater proberen. Bedankt
 4. Caro

  Tips voor slecht adem

  Als ik mijn tanden aan het poetsen ben dan poetst ik ook gelijk mijn tong. Vaak zit er zo'n speciaal kantje op de achterkant van de borstel om dus je tong te poetsen. Ik vind dit niet altijd even comfortabel om te doen. Als ik de borstel aan het begin van mijn tong zet, dan krijg ik al kokhals neigingen. Maar goed, om een beter resultaat te krijgen dient de borstel soms wel goed achterin de tong geplaatst te worden. Na deze vrij irritante bewegingen, heb ik het idee dat alles in mijn mond vrij schoon is, althans dat denk ik dan want na 10 minuten heb ik het idee alsof mijn smaak en adem gelijk alweer minder fris is. Ik neem dan ook direct kauwgom of pepermuntje. Zodra ik niks neem wat mijn adem verbeterd, komt hetzelfde effect weer terug. Ik zou wel eens tips willen ontvangen om een beter adem te kunnen ontwikkelen. Ik heb altijd een gezond gebit (volgens de tandarts), dus ik heb geen idee wat het zou kunnen zijn. Ook probeer ik gezond te eten maar wellicht zijn er andere oplossingen die goed kunnen werken voor een frisse adem want soms ben ik er een beetje onzeker door.
 5. Caro

  Nagels

  Heeft er misschien iemand ook ervaring met zulke nagels? Zie de foto hieronder. Ik heb zelf geen idee hoe dit kan.
×

Belangrijke informatie

De website Doktersnel.nl plaatst Cookies, meer informatie kunt u terugvinden in onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid - door op accepteren te klikken verdwijnt deze melding.