Spring naar bijdragen

Neusman

Members
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Neusman

  Uitslag neus

  Bedankt Noortje! Ik heb alleen maar aan kunnen nemen dat het een koortsneus was. Het is zonder behandeling verdwenen. Eind goed, al goed! Vriendelijke groeten, Thomas
 2. Neusman

  Uitslag neus

  Hallo Noortje! Bedankt voor je hulp! Ja, een koortsneus, dat snijdt hout. Dat lijkt me ook! Verminderde weerstand, drukke periode, kou, klinkt allemaal aannemelijk. Bedankt, ik ga er wat zalf op doen, vitamientjes nemen, enz. Het is handig om te weten wat je moet doen als je het eenmaal hebt. Want ik lees héél veel over voorkomen. Bijna uitsluitend. En dat is is belangrijk, maar daar heb ik nu niet zo veel aan. "Onee, ik ben aangereden door een auto en mijn been is gebroken, wat moet ik doen?" "Beter uitkijken bij het oversteken." "Ja. Dank je, ga ik gelijk proberen."
 3. Neusman

  Uitslag neus

  Beste iedereen. U zat vast niet te wachten op een oncharmante neusfoto, maar hier is er dan toch een. Hopelijk weet iemand raad. Ik heb sinds gisteren op één neusrand gekke bultjes. Het voelt semihard, is iets gevoeliger, jeukt niet, ietwat wit of geel, maar voornamelijk iets roder. Ik heb niks anders gegeten of gedaan. Heeft het met de kou te maken misschien? Ik ben niet verkouden of snotterig. Hopelijk bestaat er een zalfje voor, huishoudelijk middeltje, of de kennis dat het razendsnel vanzelf weggaat. Bedankt beste lezer. Om de onsmakelijke neusfoto een beetje goed te maken, is daaronder een foto van een lieve kitten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

De website Doktersnel.nl plaatst Cookies, meer informatie kunt u terugvinden in onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid - door op accepteren te klikken verdwijnt deze melding.