Spring naar bijdragen

FlowerCarolina

Members
  • Aantal bijdragen

    2
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral
  1. Na het gesprek bij de dokter was het advies om na een paar maanden terug te komen. Dit kwam omdat mijn menstruatie deze keer niet zo heftig was, meestal slaat de "heftige menstruatie" namelijk een of twee keer over. Ik zou dus over een paar maanden terugkomen en alles tot die tijd bijhouden. Ik had echter het gevoel dat ze me niet heel serieus nam, omdat ze bij elk klein ding die iedereen in de brugklas als het goed is gelerd zou hebben vroeg "volg je het nog?". Over het zwart zien zei ze dat dat komt doordat ik jong ben en dat normaal zou zijn. Het is nu echter zo erg niet meer. Het zou wel kunnen zijn dat ik minder mineralen binnen kreeg, maar de plotselinge timing en omslag vond ik wel een beetje raar. Mijn moeder heeft schildklierproblemen, ik heb geen idee of dit erfelijk is. Ik weet wel dat zij ook altijd al last heeft gehad van zware menstruaties.
  2. Ik ben een meisje van 18 jaar. Ik en 54,6 kg en 168cm lang. (Altijd al aan de lichte kant geweest) Ik maak me een beetje zorgen, en heb last van een aantal symptonen sommige die al langer spelen en een aantal die nu (erger) spelen. Sorry voor de vaagheid, maar ik ben zelf ook in de war. Het kunnen een aantal dingen zijn, maar misschien ook niks (al hoop ik dat het iets is zodat er iets tegen gedaan kan worden want anders is het niet echt een normale manjee van leven). Ik zat te denken aan combinatie endometriose en lage bloedsuiker. Maar ik dacht een paar maanden geleden door een steek in mijn onderbuik aan een parasiet, en ik lees nu ook iets over een schimmel die ook hormonale veranderingen kan maken. Ik heb wat gelezen over een lagebloedsuiker/druk (ik weet niet meer welke van de twee) in combinatie met endometriose. Mijn huisarts vermoed dat ik endometriosis heb, aangezien ik vaak last heb van zware menstruaties met misselijkheid dat aantalle keren resulteerde in overgeven. Ik heb al langer last van een aantal dingen: - Zwart zien heb ik altijd al gehad, maar word de laatste maanden erger. - Sinds 3 jaar geleden heb ik veel honger gehad dat nooit gevuld werd, en energie ging voor mijn gevoel snel op. (Nu heb ik juist geen hongergevoel, maar wel een lege maag) - Hongerkrampen, een soort van krampen maar geen menstruatiekrampen. Een stekend gevoel in darmen of maag onderbuik. Dan eet ik meestal heel veel ookal heb ik meestal totaal geen honger en moet ik tegen mijn wil in vullende dingen eten en drinken om het te stoppen. Soms word het eerst erger nadat ik heb gegeten en later pas beter. Laatste paar maanden: - Misselijkheid - Hoofdpijn - In et algemeen Zwakker voelen alsof ik snel ziek kan worden of makkelijk flauw kan vallen. (Misschien gewoon in mijn hoofd) De laatste paar dagen heb ik last van deze symptonen: - Heel snel zwart zien (dit heb ik altijd al domsdogehad gehad maar nu heel vaak) - Lichte misselijkheid en weinig eetlust - Slijm in keel/droge mond Misschien kan dit ook komen doordat ik eergisteren weer mijn slaapritme probeer te herstellen naar 21-7. - Ik werd wakker met Hoofdpijn - Zeer anxious. (Misschien daarom weinig eetlust?) - vaak weinig plassen Morgen heb ik weer een afspraak bij de dokter en wordt er gekeken of er bloedonderzoek nodig is voor endometriosis. Als dit het niet is, wat zou het dan wel kunnen zijn? Of is het gewoon mijn slaapritme en maak ik mij zorgen om niks? Ik heb eventueel ook een dagboek die ik heb bijgehouden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

De website Doktersnel.nl plaatst Cookies, meer informatie kunt u terugvinden in onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid - door op accepteren te klikken verdwijnt deze melding.