Spring naar bijdragen

Jess

Members
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Jess

  Klieren

  Beste allen, Ik heb nu een 4 tal maand een gezwollen klier in mijn hals onder mijn kaak. Op echo bleek ie 12 mm te zijn (terwijl als ik hem voel 2 vingers groot is). Voor de rest was er niks speciaal op te merken. Nu zitten er achter in mijn nek ook 3 bultjes maar die werden door zowel de huisarts als de arts die de echo deed genegeerd. Want deze voelde ik omdat ik weet dat die grotere er zit. Verder ben ik niet ziek. Wel al meer dan een jaar pijn in mijn buik (links boven net onder mijn ribben), die nu ook af en toe uitstraalt naar mijn linker schouderblad. Nu vraag ik mezelf af zou ik een second opinion aanvragen of het gewoon zelf nog even aanzien en pas als ikzelf voel dat ze groter worden nog eens naar huisarts gaan?
 2. Jess

  Bloeduitslag

  Even een update. Sinds ik in oktober last had van het wakker worden met het gevoel naar adem te moeten happen het benauwd gevoel.... heb ik bijna dagelijks last van hartoverslagen de ene keer al een heftiger gevoel dan de andere keer. Nu ben ik door te sporten al reeds 5 kg afgevallen. Maar nu zit ik op een punt dat sporten niet meer lukt want dan komen de overslagen dus ook. Deze week dan toch nog laar eens langs gegaan bij de huisarts. Bloeddruk 150/100 dus nog hoger als anders. En hartslag 105. Deze keer wel verteld over mijn nonkel en meter. Dus heeft hij me nu doorgestuurd naar de cardioloog. Vind ik wel een fijn gevoel.
 3. Jess

  Brandwonden

  Zo ziet het er nu uit
 4. Jess

  Brandwonden

  Er staan gewoon droge korsten op nu helemaal niet vochtig.
 5. Jess

  Brandwonden

  Ja de pkekjes due er nu zitten waren idd blaren. Eentje heeft mijn dochtertje open gekrabt ze is 1 dus was met grijpen. De rest is vanzelf open gegaan en die op mijn gezicht is opgedroogd. Ik heb er al iedere dag wondzalf op gedaan maar zal deze dan maar niet meer gebruiken. Bedankt
 6. Jess

  Brandwonden

  Hoi hoi Ik heb dit weekend enkele brandwondjes opgelopen doordat mojn zus haar vlees in de pan smeet. Nu zou ik graag willen weten hoe je het best de wondjes verzorgd om en zo klein mogelijk litteken er aan over te houden.
 7. Jess

  Bloeduitslag

  Ja heb dit duidelijk gemaakt maar de eerste keer dat ik ging had ik heel veel pijn en iedere nacht pijn op de borst dat doorstraalde naar mijn arm. Zegt ie o zijn je darmen (zonder lichamelijk of andere onderzoeken) en gaf ie gewoon wat ab mee. Dan ben ik ook naar mijn vroegere huisarts in Belgie gegaan en daar had ie ontdekt dat mijn bloeddruk te hoog was en heeft hij bloed genomen daar kwam enkel uit dat cholesterol te hoog was en foliumzuur tekort, magnesium wat laag en vit D tekort. En nu was het o zal wel spierpijn zijn. Ben gewoon mijn vertrouwen wat kwijt in mijn nieuwe Nederlandse huisdokter.
 8. Jess

  Bloeduitslag

  Ben natuurlijk dom geweest om het niet te vertellen dat mijn mama haar broer op 35 jarige leeftijd gestorven is aan hartaanval en haar zus heeft een trombose in de hersenen gehad. En mijn mama zelf ook op vroege leeftijd hoge bloeddruk dus zit wel wat in de familie natuurlijk. Ik bel morgen even om dat ook te vermelden.
 9. Jess

  Bloeduitslag

  Is ondertussen al 6 maand. Bijna dagelijks paracetamol nodig. Of heb hoofdpijn of nekpijn,... . Maandag 30 min loopband, dinsdag judotraining, woe sdag rust, donderdag 30 min loopband vrijdag rust en zaterdag opnieuw 30 min loopband. Dus enigste wat ik nog kan doen in meer drinken en op voeding letten. Bedankt voor de info
 10. Jess

  Bloeduitslag

  Deze normaalwaardes gaf het lab aan. Hij zei gewoon zou proberen met een dieet verder niks. Maar voor cholesterol zou het minder zout enzo zijn als ik het zelf opzoek
 11. Jess

  Bloeduitslag

  Hoi allen, Ik ben 29 jaar en heb al een tijdje last van pijn net onder mijn ribben. S'nachts wakker worden met gevoel dat ik naar adem moet happen en overdag een benauwt gevoel (dit is niet dagelijks). Nu heb ik mijn bloed laten controleren en zei de arts dat enkel mijn hemoglobine verhoogd was (staat op 9.7). Maar als ik goed kijk zie ik nog wat andere "afwijkende" waardes zoals Hematocriet 0.47, erytrocyten 5.3, natrium 146, gamma GT 44 en cholesterol 5.9 . Ook heb ik een verhoogde bloeddruk ( 2 metingen: eerste 140/95 en 2de 140/85) vandaag heeft hij hem niet gemeten. Ook zat er bloed in mijn urine (zou van ongesteldheid komen, die waren al een week gedaan). Nu zei hij dat er niks hoeft gedaan worden enkel over 6 maand hercontrole. Maar nu twijfel ik voor een second opinion of gewoon afwachten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

De website Doktersnel.nl plaatst Cookies, meer informatie kunt u terugvinden in onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid - door op accepteren te klikken verdwijnt deze melding.