Spring naar bijdragen

Tijn

Members
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Tijn

  Tekenbeet

  Hallo, Mijn neefje is gebeten door een teken, nu hebben wij deze verwijderd met een speciaal pincet maar hij is niet langs de huisarts gegaan omdat hij denkt dat het wel prima is. Ik heb tegen hem gezegd dat het beter is om wel even voor de zekerheid te gaan, gezien een teken toch ziektes kan verspreiden enzo? Wat denken jullie?
 2. Tijn

  COPD

  Even een update: met opa gaat het een stuk beter dit is waarschijnlijk omdat de ontsteking volledig is verdwenen. We zijn zelfs even op een korte vakantie geweest om even te relaxen en te genieten van de natuur. Het ging prima, rustig aan gedaan met lopen en hij had niet veel last met ademen. Ik heb het idee dat zijn batterij weer helemaal opgeladen is. Ik hoop echt dat het zo blijft want hij is toch al wel op leeftijd en de COPD is toch niet helemaal te vertrouwen omdat het niet geheel te genezen is.
 3. Tijn

  COPD

  Nee hoor ik ben altijd erg nuchter en waar ik geen invloed op heb ja daar kan ik niks aan veranderen toch? Bedankt voor je bericht! Erg gewaardeerd @Noah Mijn opa heeft nu ook een Prednison kuur en een puffer met medicatie voor zijn longen, dit helpt wel om hem wat meer lucht te geven. Binnenkort moet hij weer op controle komen in het ziekenhuis en dan gaan ze kijken of de kleine ontsteking is verdwenen of niet.
 4. Tijn

  COPD

  Heeft er iemand ervaring met COPD? Mijn opa heeft vorige week te horen gekregen dat hij dat heeft.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

De website Doktersnel.nl plaatst Cookies, meer informatie kunt u terugvinden in onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid - door op accepteren te klikken verdwijnt deze melding.