Spring naar bijdragen

Mar

Members
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Om er even op terug te komen met betrekking tot spit in de onderrug. Mijn dochter doet aan Yoga en Pilates. Dit schijnt goed te werken om flexibiliteit te ondersteunen. Mijn dochter heeft ook een zwakke rug en met bepaalde oefeningen die zij hier leert, heeft ze een stuk minder problemen met haar rug. Ik zit te overwegen om ook een lesje te nemen, zodat ik kan zien of ik het wat vind of niet. Volgens mijn dochter is het een levend geneesmiddel en zij is er zo weg van omdat het de lichaam en geest stimuleert. Misschien zou dat ook wat voor jou zijn @Zonnetje. Als ik een lesje heb gehad dan zal ik er zeker informatie over geven.
 2. Hoi, Heeft er iemand tips voor een gezichtscrème? Ik weet dat we allemaal een andere huid hebben maar wanneer weet ik nou wanneer iets goed is? Ik bedoel wanneer een crème doet wat er op de verpakking of een bijsluiter staat? Ik kan toch moeilijk elk doosje in de winkel open doen en uitproberen? Mijn huid is wat droog de laatste tijd. Ik denk dat ik wel wat advies kan gebruiken. Of moet ik naar zo'n mevrouw gaan die een testje doet ofzo? Ik heb dit nog nooit gedaan dus graag wat hulp!
 3. Mar

  Veranderingen in ogen

  Ik heb sinds kort last van mijn ogen. Ik zie soms wazig en ook wel eens zwarte vlekjes of sliertjes voor mijn ogen. Of ik ze nou open of dicht heb, die sliertjes zijn altijd wel aanwezig. Het is soms zo erg dat dit gepaard gaat met een rood geïrriteerd oog. Ik denk zelf dat het beschadiging kan zijn of misschien moet ik een nieuwe bril of een test laten doen. Nou, nu ik dit zelf zo opnoem zal ik dit maar eens gaan doen. Ik vraag me dus af of iemand hier ook wel eens last van heeft of ervaring mee heeft?
 4. Hallo, Amber, ik heb ervaring met een cyste. Ik had een hele grote in mijn eierstok zitten met wel een diameter van 16 cm breed. Hier ben ik aan geopereerd en bij deze operatie hebben ze beide eierstokken en ook mijn baarmoeder verwijderd. Ik had geen kinderwens meer en omdat de cyste zo groot was, was dit de beste optie. Ik had een grote snede met krammen (nietjes) wat erg veel pijn deed maar ik kan nu wel zeggen dat ik blij ben dat de cyste eruit is. Het is wel verstandig om nog even naar je knie te laten kijken want een cyste groeit toch door. Een foto laten maken ofzo? Mijn cyste begon ook klein, het was onschuldig maar groeide toch flink door.
 5. Hoi, Wat een interessant forum zeg. Ik las een paar berichten door en ik dacht gelijk; ik ga ook een account aanmaken! Ik heb al heel wat kwaaltjes gehad dus ook ik zou die best willen delen hier. Elkaars verhaal uitwisselen is altijd wel goed denk ik. Zo kom je nog eens wat te weten zeg. Ik heb zelf ook vaak spit in mijn rug gehad en nog steeds wel eens dus ik weet helemaal wat @Zonnetje bedoeld. Zeker geen pretje en niks wat je kan doen. Ik heb een goed zalfje wat de pijn verzacht en dat heet Traumeel. Verder is veel rust belangrijk. Het is niet uit te leggen als je niet weet hoe het is, zo pijnlijk. Succes en sterkte hoor
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

De website Doktersnel.nl plaatst Cookies, meer informatie kunt u terugvinden in onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid - door op accepteren te klikken verdwijnt deze melding.