Spring naar bijdragen

Sonja

Members
  • Aantal bijdragen

    2
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

  1. Goedemiddag wat vriendelijk al die berichtjes. Ik heb helaas wel eens wat bloed bij mijn urine zitten en ik weet dat het een slecht teken is. Zelf ben ik altijd een beetje een wat zenuwachtig persoon als het om een doktersbezoek gaat. Het zal wel een angst zijn waar ik mij wel een tikkeltje voor schaam. Ik heb al wel een afspraak staan deze week bij een arts om een testje te doen, waar ik een beetje nerveus voor ben. Ik kan er echt niks aan doen maar als ik met mijn benen wijd moet bij een dokter dan ben ik super angstig. Sommige mensen zullen wel denken; die is gek en overdrijft maar dat ben ik. @Kim hoe gaat het nu met je opa? Ik zal wel laten weten als ik wat meer weet. Bedankt voor jullie reacties.
  2. Hoi, ik ben nieuw op dit forum. Ik wil graag een nieuwe discussie beginnen over nierstenen. Heeft er iemand hier ervaring mee? Sinds een tijdje heb ik last van mijn onderrug, wat niet per se iets te maken hoeft te hebben met nierstenen. Ik denk dat ik toch eens langs een dokter ga om een controle te doen want ik maak me een beetje zorgen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

De website Doktersnel.nl plaatst Cookies, meer informatie kunt u terugvinden in onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid - door op accepteren te klikken verdwijnt deze melding.