Spring naar bijdragen

Esther

Members
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Esther

  Kleur urine

  Ik ben inmiddels langs de dokter geweest omdat ik ook wat krampen kreeg in mijn onderrug. Er is een urinetest gedaan en uit de test kwam uit dat het een zware blaasontsteking bleek te zijn, waar ik volgens de dokter al veel te lang mee loop. Ik heb nu een Penicilline kuur van 10 dagen, waar ik al aan begonnen ben. Als dit niet goed aanslaat dan krijg ik nog een extra behandeling voor 4 extra dagen. Ik ben nu op de helft en ik heb weinig last meer dus ik denk wel dat het goed gaat. Gezien de ontsteking er al even zit, moet ik voor de zekerheid even terug komen bij de dokter zodra ik klaar ben met de kuur om nog een ander testje te doen. Ik ga er zeker vanuit dat de kuur mij zal helpen. Het is dus inderdaad goed om veel water te drinken en een extra check te doen bij een huisarts als je onzeker ben. Ik kreeg een beetje de wind van voren van de huisarts omdat ik niet eerder bij hem was langsgekomen en het zou erg gevaarlijk zijn voor mijn gezondheid.
 2. Esther

  Kleur urine

  Hoi! Ik vraag me af welk kleur juist is van je urine? Vaak is mijn urine erg donker van kleur dus donker geel tot bijna oranje. Ik weet niet goed of ik hiermee naar een arts moet gaan of gewoon wat vaker naar het toilet moet gaan maar ik ga natuurlijk gewoon wanneer ik moet en ik kan dat niet gaan forceren toch? Ik drink in het algemeen veel water dus daar zal het volgens mij niet aan moeten liggen. Wat is jullie mening?
 3. Het is echt niet leuk meer maar ik heb zo vaak last van een schimmelinfectie. Ik wil er ook echt niet meer voor langs de huisarts gaan want ik begin me bijna te schamen. Het maakt niet uit hoe schoon ik mijzelf hou, ik heb het soms wel twee keer per maand. Het is echt geen pretje en zo kan ik niet optimaal genieten van het leven. Het is misschien wat overdreven dat ik dat zo zeg maar soms voelt het gewoon zo omdat ik steeds met alles rekening moet houden vanwege de schimmelinfectie. Ik zwem graag, dit doe ik een paar keer per week. Misschien heeft het daarmee te maken. Ik gebruik Lactacyd maar ook dit schijnt niet te werken. Niet te bedenken dat ik soms tussendoor of zelfs tijdens de schimmelinfectie ook nog eens mijn menstruatie heb. Wie heeft er ervaring met schimmelinfecties? En ook zo vaak?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

De website Doktersnel.nl plaatst Cookies, meer informatie kunt u terugvinden in onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid - door op accepteren te klikken verdwijnt deze melding.