Spring naar bijdragen

MarianVdb

Members
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral
  1. Dag Noah, Die foto is jouw interpretatie. Wat jij ziet als iets wat jou 'bang' maakt (of unheimlich gevoel geeft) in het donker. Dat kan gaan van een mooie natuurfoto tot een rare donkere foto in een huis. Dat mag donker zijn, bewogen of scherp, of zelfs met een flits genomen zijn. Het angstgevoel gaat er volgens mij automatisch uit komen als je fotografeert volgens hoe het voelt... Als dat logisch klinkt ? Je kan op www.picturesofthedark.com kijken voor al een aantal foto's (hoewel ik hoop dat het aantal zwartwit foto's beperkt blijven omdat dit een beetje de realiteit van de foto verhuld). Verhalen alleen mogen zeker ook, dat kan dan via deze weg of het emailadres helemaal onderaan elke webpagina, maar voorkeur gaat naar verhaal + foto ?
  2. Bedankt! Ik ben benieuwd naar ieders idee van het donker ?
  3. Hoi, Ik ben student Grafische Vormgeving en ik ben hier met een specifieke vraag, gebaseerd op eigen ervaringen... Ik hoop dat dit even mag! Voor mijn afstudeerproject op LUCA School of Arts (België) zoek ik foto’s van wat je (veel of weinig) bang maakt in het donker. Goede of slechte foto's... Alle soorten zijn welkom, zolang ze gaan over iets dat je ‘s nachts bang maakt. Vang je angst met je fototoestel. Ga naar www.picturesofthedark.com en deel je verhaal. Deze student dankt je! ? Marian.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

De website Doktersnel.nl plaatst Cookies, meer informatie kunt u terugvinden in onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid - door op accepteren te klikken verdwijnt deze melding.