Spring naar bijdragen
Caro

Nagels

Aanbevolen berichten

Heeft er misschien iemand ook ervaring met zulke nagels? Zie de foto hieronder.

 A4563C61-FF86-4D0B-B1A8-7A4BB5D5BCAB.thumb.jpg.af0b8f01965ff6f4357097bca3e17e13.jpg

Ik heb zelf geen idee hoe dit kan.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Hallo Caro! Dat is apart inderdaad, het lijkt er op het eerste gezicht uit alsof de nagel op sommige punten los is geraakt van het nagelbed. Voor zo ver ik weet (uit eigen ervaring) zijn daar twee standaard oorzaken voor:

1. Je stoot je vinger of je teen, waardoor het onder je teen gaat bloeden. Hierdoor wordt de nagel natuurlijk naar boven gedrukt en daardoor komt hij vanzelf los te zitten. Het verschil met de foto die jij stuurt is alleen dat je dan het donkerrood van het bloed door de nagel heen ziet, dus geen wit.

2. Je maakt je nagels netjes schoon en dit doe je met een scherp object. Bijvoorbeeld met het uiteinde van een nagelvijl of iets in die trend. Je duwt daarbij alleen iets te ver door, wat betekent dat je de nagel een klein beetje verder losmaakt van het nagelbed.

Gezien de ronde vormen van het wit onder je nagels zou ik zelf gokken dat jij last hebt van het tweede punt dat ik hier nu net omschrijf. Is het mogelijk dat je enigszins hardhandig onder je nagels zit te graven wanneer je ze schoonmaakt?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je kunt een opmerking achterlaten als je bent aangemeldNu aanmelden

 • Forumstatistieken

  • Aantal discussies
   137
  • Aantal berichten
   375
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

De website Doktersnel.nl plaatst Cookies, meer informatie kunt u terugvinden in onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid - door op accepteren te klikken verdwijnt deze melding.