Spring naar bijdragen
Noah

Chlamydia

Aanbevolen berichten

Hoi Noah,

Waar wil je tips voor hebben of wat wil je precies weten over Chlamidia?

Als je denkt dat je chlamidia hebt opgelopen, ga dan zo spoedig mogelijk naar de huisarts / GGD, gelukkig is het makkelijk te behandelen maar het is heel erg besmettelijk.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Hey Noah,

Ik heb ervaring met Chlamydia. Vaak heb je niet eens door dat je het hebt omdat het weinig symptomen geeft. Het is daarom ook zeer belangrijk om regelmatig een SOA test te doen. Met Chlamydia hoef je er zelf geen last van te hebben maar het is wel makkelijk om het door te geven aan je bedpartner zonder dat je dit dus door kan hebben. Het komt wel eens voor dat het geslachtsdeel een branderig gevoel kan geven maar vaak wordt er weinig tot niks opgevallen bij deze geslachtsziekte. Het is echt van belang om regelmatig een controle te doen als je vaak seksueel actief bent, vooral als je het bed deelt met meerdere partners. De behandelingen zijn vaak gemakkelijk door middel van een injectie in de arm of been óf met een orale pil.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Chlamydia symptomen dien je te behandelen met een antibioticakuur. Belangrijk is om deze kuur voor chlamydia behandeling geheel af te maken, zodat de bacterie niet kan overleven. Zorg ervoor dat ook je partner eenzelfde kuur volgt. Zythromax en Erythromycine zijn twee middelen om chlamydia symptomen te behandelen. 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je kunt een opmerking achterlaten als je bent aangemeldNu aanmelden

 • Forumstatistieken

  • Aantal discussies
   137
  • Aantal berichten
   375
 • Vergelijkbare bijdragen

  • Door Noah
   Heeft er iemand misschien ervaring met genitale wratten? Ik heb een paar wratjes gevonden op plekken waar ik die gelieve niet zou willen hebben. 

   Groetjes
  • Door Amber
   Sinds een paar dagen heb ik het idee dat mijn afscheiding wat dikker is dan normaal. Ik heb altijd al wel last van afscheiding maar het is nu dikker en ook hangt er een apart geurtje aan. Het klinkt niet al te fris maar ik wil het toch graag kwijt. Sinds vandaag begin ik ook een jeukend gevoel te krijgen bij mijn schaamstreken, het lijkt erop dat de afscheiding een stuk meer aanwezig is dan op andere dagen. Ik ben nog nooit naar de dokter geweest voor mijn schaamstreken omdat ik dit een beetje gênant vind maar ook omdat ik hier nog niet eerder problemen mee gehad heb. Ik probeer mijzelf altijd goed te wassen met zeep en soms douche ik twee keer per dag. Heeft er iemand misschien ervaring met mijn 'probleem'? Ik ben ergens bank dat het om een SOA gaat.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

De website Doktersnel.nl plaatst Cookies, meer informatie kunt u terugvinden in onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid - door op accepteren te klikken verdwijnt deze melding.