Spring naar bijdragen
Vuurwerk

Nieuw middel tegen haaruitval

Aanbevolen berichten

Bij toeval net op een artikel gestuit met een mogelijk nieuw middel tegen haaruitval. Op dit moment zijn er 2 manieren om haaruitval te voorkomen / genezen:

 • Minoxidil (voor zowel vrouwen als mannen)
 • Finasteride (Alleen voor mannen)

Het eerste middel zou altijd mijn voorkeur hebben omdat hier geen hormonen aan te pas komen (speelt wel met je bloeddruk). De BBC bericht nu over een nieuw middel die gemaakt zou zijn om osteoporose te behandelen, een test bij het Universiteit van Manchester heeft al positieve resultaten laten zien. Ze gaan nu een klinische test uitvoeren om te zien of het ook veilig is voor mensen om te gebruiken. Meer erover lezen? Zie http://www.bbc.com/news/health-44038756

Op het forum van Doktersnel.nl zijn er al opvallend veel bezoekers die meelezen over haaruitval. Zo bekijken veel bezoekers het topic over Plantur 39 en Alpecin Shampoo. Ook Alopecia is een veelvoorkomende aandoening die voor haaruitval zorgt op verschillende plaatsen.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je kunt een opmerking achterlaten als je bent aangemeldNu aanmelden

 • Forumstatistieken

  • Aantal discussies
   137
  • Aantal berichten
   375
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

De website Doktersnel.nl plaatst Cookies, meer informatie kunt u terugvinden in onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid - door op accepteren te klikken verdwijnt deze melding.